Спортен празник #БезОправдания за децата от 107 ОУ Хан Крум с Павел Колев и Ицака

Спортен празник #БезОправдания за децата от 107 ОУ Хан Крум с Павел Колев и Ицака

Учениците от 107-мо училище се включиха в спортен празник заедно със своите любимци

22 май се превърна във вълнуващ спортен празник за децата от 107-мо ОУ „Хан Крум“ в София.  Едни от най-популярните влогъри сред децата – Павел и Ицака бяха специални гости на събитието и се включиха в спортните активности, заедно с учениците.  По време на събитиетo децата имаха възможност да изпробват различни спортове, сред които зумба,  жиу-жицу, футбол и баскетбол.

Организатор на спортния празник  е кампания #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ на ACES България, която цели популяризиране на редовната физическа активност на хората от всички възрасти. Събитията се организират със съдействието на Център за градска мобилност, а БНТ и предаването „100% будни“, с  усмихнатите си водещи – Мария Андонова и Стефан А. Щерев, е официален медиен партньор на кампанията. Сред лицата на инициативата са златното момиче Ренета Камберова и Павел Колев и Ицака. 

През цялата 2019-та година „БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“ ще организира десетки безплатни спортни събития за малки и големи. На 22 юни от 10:00 часа посетителите на парк Борисова градина ще имат възможност да изпробват различни спортове и да се запознаят лично с лицата на кампанията – Ренета Камберова и Павел Колев и Ицака. Безплатни спортни събития ще бъдат организирани и на 8 и 9 юни съответно на бул. Витоша и в Южен парк от 10:00 часа.