Най-известният кондиционен треньор у нас, Инес Субашка и екипът Си Екс Джи ООД спортуваха #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ

Най-известният кондиционен треньор у нас, Инес Субашка и екипът Си Екс Джи ООД спортуваха #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ

Днес, 13 ноември, екипът на  Си Екс Джи ООД се включи в поредното събитие от кампанията „Спорт за всички – #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“.

Инес и екипът на Inspired Fit Strong предоставиха на служителите едно по-различно изживяване, което да ги изведе от рутината на забързаното работно ежедневие и да им даде една различна гледна точка, за активната почивка вмъкната между служебните ангажименти. Кратка пауза, която да им вдъхне увереност, че във всеки един момент избират себе си и здравето си преди всичко, а от друга страна повишава продуктивността и намаляват стреса. Треньорката по здравословен начин на живот показа, че може да се спортува не само на открито и в зали, но и в офиса, съобразно работния график на всеки.

„Да бъдеш здрав и да се чувстваш добре в тялото си е потребност на всеки един от нас – независимо от професията, възрастта и начина на живот“, беше едно от посланията на Инес, като допълни, че изключително много  се радва да бъде част от кампанията #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ, която насърчава активния и здравословен начин на живот.

Спортната кампания „Спорт за всички – #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“ е инициатива на Сдружение „АЦЕС ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ – БЪЛГАРИЯ“ и се провежда с подкрепата на  Център за градска мобилност ЕАД.

Основната идея на кампанията „БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“ е да покаже, че да си физически активен и да спортуваш редовно зависи само от желанието и добрата мотивация. Можем да бъдем активни навсякъде – на открито в парка, в офиса и в училище, в зависимост от времето, с което разполагаме.