Най-известният кондиционен треньор у нас, Инес Субашка, и "Център за градска мобилност" ЕАД спортуваха #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ

Най-известният кондиционен треньор у нас, Инес Субашка, и „Център за градска мобилност“ ЕАД спортуваха #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ

Част от екипа на „Център за градска мобилност“ се включи в поредното събитие от кампанията „Спорт за всички – #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“.

Инес предостави на служителите едно по-различно изживяване, което да им даде различна гледна точка за физическата активност и работното място. Тя демонстрира пред участниците няколко кратки упражнения, които могат да направят в офиса. “Не е нужно, ако си натоварен, да отделиш време, за да дойдеш в залата. Има кратки упражнения, които можеш да направиш на работното си място, докато вършиш някоя от задачите си”, коментира Инес. Треньорът по здравословен начин на живот показа, че може да се спортува не само на открито и в зали, но и в офиса, съобразно работния график на всеки.

„Да бъдеш здрав и да се чувстваш добре в тялото си, е потребност на всеки от нас – независимо от професията, възрастта и начина на живот”, допълни Инес. “Радвам се, че съм част от кампанията #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ, която насърчава активния и здравословен начин на живот”, сподели тя.

Спортната кампания „Спорт за всички – #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“ е инициатива на Сдружение „АЦЕС ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ – БЪЛГАРИЯ“ и се провежда с подкрепата на Център за градска мобилност ЕАД. Основната идея на кампанията „БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“ е да покаже, че да си физически активен и да спортуваш редовно, зависи само от желанието и добрата мотивация. Можем да бъдем активни навсякъде – на открито в парка, в офиса и в училище, в зависимост от времето, с което разполагаме.

В рамките на кампанията, до края на годината, в която София е Европейска столица на спорта, се предвиждат още няколко събития за хората от бизнеса.